7 kommenttia

 1. haije

  Google toi tänne, loistava kooste, kiitos. Nähdään FI-foorumilla taas :).

  Vastaa
 2. haije

  Ps. Haku olisi sivustollesi aika hyvä, niin löytyisi tämäkin artikkeli nopeammin :). Samoin ehkä avainsanapilvi tai kategoriapilvi/-valikko?

  Vastaa
  • Sami Keijonen

   Laitetaan harkintaan. WP:n sisäinen haku ei kylläkään ole kummoinen, joten luotan Googlen voimaan:). Lisäksi artikkeleita on kovin vähän, vaikka haluja olisi kirjoitella enemmänkin. Ei vaan ole sitä kuuluisaa aikaa.

   Vastaa
 3. Susanna

  Ihan sattumalta löysin sivuston, ja se oli pelastus worpressin asennuksen onnistumisessa!! Pari päivää meni hukkaan mm. wordpressin omia ohjeita tulkatessa :). Ihan mahtavaa, se xampp avasi koko jutun…kiitos!

  Vastaa
 4. Linda

  Mahtavaa, että löysin tänne!
  Ennen oli vaikeuksia ymmärtää näitä asioita, mutta nyt asiat selkesivät todella paljon.
  Tuhansia kiitoksia!! Olen nyt todella onnellinen :)

  Vastaa
  • Sami Keijonen

   Ole hyvä! Nyt sait minutkin onnelliseksi.

   Vastaa
 5. Tomi

  Terve,

  Kirjotuksestasi oli erittäin paljon apua lisäosan suomentamisessa. Joka puolella tyrkytettiin nimeämään tiedosto lisäosan-nimi-fi_FI.po muotoon, vaikka toimiva muoto, ainakin minun kohdalla oli nimenomaan lisäosan-nimi-fi.po

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>