Kuka Sami Keijonen

Sami KeijonenMoikka. Otsikosta voi päätellä, että nimeni on Sami. Olen myös juuriani myöten ylpeä sukunimestäni Keijonen.

Tällä hetkellä olen vapaa tekemään freelancerina WordPress-projekteja ja koulutuksia. Joten eikun yhteydenottolomakkeen kautta eteenpäin.

Valmistuin Jyväskylän yliopistosta aikoinaan matematiikan opettajaksi, enkä vieläkään ole keksinyt uljaampaa ammattia. Mutta olen yliopistoajoista alkaen väsäillyt nettisivuja ja vuonna 2008 (ehkä?) törmäsin WordPress-julkaisujärjestelmään. Sen jälkeen nettiharrastukseni on pikku hiljaa vakavoitunut, ja samalla myös vaikeutunut.

Julkiset teemat ja  lisäosat ovat oleellinen osa WordPress-innostustani, ja teemojani löytyy myös WordPress.com-palvelussa.

Esteettömyys verkkosivuilla kiinnostaa kovasti ja olen WordPress esteettömyys-tiimin jäsen. Tarkastan myös accessibility-ready -teemoja WordPress.org sivustolla.

WordCamp Finland -tapahtuman järjestelyissä olen myös ollut mukana. Tässä vielä tärkeimmät linkit: