Cinema 2010 Joensuussa

Foxnet on tuottanut Cinema 2010 tapahtumalle nettisivut cinemajoensuu.fi (vaatii salasanan)

Tänä vuonna neljännen kerran järjestettävä Cinema-tapahtuma kokoaa jälleen elokuva-alan ammattilaiset ja toimijat Joensuuhun 24. – 26.8.2010. Cinema 2010 järjestetään tutussa paikassa elokuvateatterikeskus Tapiossa, ja viimevuotiseen tapaan paikalle odotetaan yli 200 osanottajaa.

Tämän vuoden puheenaiheita seminaareissa ovat mm. kotimaisen elokuvan kehitysvaiheet elokuvasäätiön näkökulmasta, elokuvateattereiden digitointi useammalta eri kantilta, elokuvateattereiden oheismyynti, tapahtumamarkkinointi, kotimaisen elokuvan markkinointicase, elokuvakritiikin asema, lastenelokuva sekä koulukino. Aiheet ovat siis erittäin monipuolisia ja kiinnostavia.

Seminaarien lisäksi ohjelmassa on eri levitysyhtiöiden uutuuselokuvia ja yhteistyökumppaneiden isännöimiä miellyttäviä lounas- ja iltatilaisuuksia, joissa on tilaisuus rennompaan ajatusten vaihtoon kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Lisää lukemista

WordCamp Finland 2016

WordCamp Finland 2016

Tervetuloa WordCamp Finland 2016 -tapahtumaan! WordPress-aiheinen seminaari järjestetään 15.-16.4.2016 Helsingissä. Perjantaina 15.4. on tarjolla erilaisia…