WordCamp Finland 2016

WordCamp Finland 2016

Tervetuloa WordCamp Finland 2016 -tapahtumaan! WordPress-aiheinen seminaari järjestetään 15.-16.4.2016 Helsingissä. Perjantaina 15.4. on tarjolla erilaisia puheita ja lauantaina 16.4. järjestetään workshoppejaOsta lippu samointein, ne nimittäin loppuvat jo piakkoin.

Jos et ole aiemmin ollut WordCamp-tapahtumassa, niin tässä lyhyt esittely mistä oikein on kyse.

WordCampit ovat rentoja, paikallisesti järjestettyjä WordPress-aiheisia konferensseja. WordPress on ilmainen ja lähdekoodiltaan avoin henkilökohtainen julkaisualusta, joka pyörittää yli 75 miljoonaa www-sivustoa maailmanlaajuisesti. 15.-16. huhtikuuta Helsingissä järjestettävä WordCamp Finland on järjestyksessään toinen tapahtuma Suomessa. Ensimmäinen järjestettiin Tampereella toukokuussa 2015. Konferenssiesitysten aiheita on laidasta laitaan, WordPressin tehokkaammasta hyödyntämisestä ja lisäosien kehittämisestä edistyneempiin tekniikoihin, tietoturvakysymyksiin ja WordPress-liiketoimintaan. Tapahtuman kohderyhmänä ovat niin WordPress-harrastelijat kuin sitä työssään päivittäin hyödyntävät ammattilaiset, www-suunnittelijat, kehittäjät ja organisaatiot.

WordCamp Finland 2016

WordCampin järjestämisestä

Meillä on mukava ja ammattitaitoinen porukka järjestämässä WordCamp Finland -tapahtumaa. Kiva olla itsekin siinä mukana.

Olemme jo useamman kuukauden suunnitelleet tapahtumaa ja jokaiselle riittää paljon erilaisia tehtäviä:

Pääarkkitehtinä toimii Marco Martins, joka pitää kaikkia lankoja käsissään. Hän myös kommunikoi Foundationin suuntaan.

Meillä on viikottainen palaveri Slack:ssä ja se on toiminut paremmin kuin Skype tai Hangout. Palaverit ollaan saatu pidettyä tunnissa. Joskus otamme riskin ja näemme jopa kasvotusten!

WordCamp järjestäjät
Joskus näemme jopa kasvotusten. Kyllä tämä aina Slackin voittaa.

En valitettavasti itse voi hakea puhumaan, mutta  workshoppeja voin onneksi suunnitella ja toteuttaa. Hain muuten puhumaan WordCamp Europe -seminaariin, joka on Euroopan isoin WordCamp.

Mutta nähdään sitä ennen Helsingissä WordCamp Finlandin merkeissä!

Lisää lukemista

WordCamp Finland 2016

WordCamp Finland 2016

Tervetuloa WordCamp Finland 2016 -tapahtumaan! WordPress-aiheinen seminaari järjestetään 15.-16.4.2016 Helsingissä. Perjantaina 15.4. on tarjolla erilaisia…