Mina olen -teema

Mina olen WordPress teema julkaistu

mina-olen-screenshot

Monen kuukauden uurastuksen jälkeen uusi teema nimeltään Mina olen on valmis. Nimi juontaa juurensa musiikista ja Sinä olet teema voisi olla seuraavan teeman nimi. Mina olen teema on business-sivustoille suunniteltu WordPress-teema, ja siinä on tuki mm. Easy Digital Dowloads ja Portfolio-lisäosille.

Teeman ominaisuudet

Teemassa on sivupohja, johon voi kerätä kaikki tärkeimmät sivusi, viimeisimmät artikkelit, Easy Digital Downloads-tuotteet, Portfoliot ja suositukset. Näitä valintoja voi tehdä teeman asetuksissa.

Katso kaikki Mina olen -teemaan liittyvät ohjeet. Teeman voit hankkia kotileipomosta nimeltään Foxland.

Voit myös vaihtaa teeman ulkoasua asetuksista: ns. boxed layout, yhden sarakkeen tai kahden sarakkeen vaihtoehdot ovat tarjolla. Lisäksi voit ladata oman logon tai kirjoittaa kustomoidun tekstin alapalkkiin. Asetuksia ei ole ähkyksi asti, mutta kuitenkin riittävästi, jotta teema soveltuu moneen käyttöön. Olen lisäksi tehnyt muutamia alateemoja, joiden avulla alkuperäisiä teeman värisävyjä on helppo muuttaa. Näet demossa eri vaihtoehdot, kun valitset oikealta Preview Child Themes.

Miksi kotileipomosta?

Miksi teema kannattaisi ostaa minun kotileipomosta eikä esimerkiksi Theme Forest tai Woothemes sivuilta?

Lisää lukemista

WordCamp Finland 2016

WordCamp Finland 2016

Tervetuloa WordCamp Finland 2016 -tapahtumaan! WordPress-aiheinen seminaari järjestetään 15.-16.4.2016 Helsingissä. Perjantaina 15.4. on tarjolla erilaisia…