Paytrail maksulisäosa demo

Lisäys 20.1.2014: Lisäosa on nyt valmis ja tarkemmat tiedot voi lukea julkaisutiedotteesta.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut rakentaa Paytrail-maksulisäosan (payment gateway) Easy Digital Downloads -lisosalle. Jos et vielä tiennyt niin Easy Digital Downloads on ilmainen WordPress-lisäosa, jolla voi tehdä kauppaa millä tahansa digitaalisella tuotteella. Voit esimerkiksi myydä sähköisiä kirjoja, musiikkia, ohjelmistoja, lisäosia, teemoja, ilmoittautua tapahtumiin tai maksaa kurssimaksuja.

Tässä lyhyt demo miltä Paytrail lisäosa tulee näyttämään ja miten ostoprosessi etenee. Pahoittelut huonosta äänenlaadusta, on lienee aika ostaa kunnon mikrofoni.

Tässä vielä toinen demo, miten lisäosaa voisi käyttää kursseille ilmoittautumiseen. Demossa on käytetty myös Purchase Limit -lisäosaa.

Paytrail

Vastaavasti Paytrail mahdollistaa suomalaisten verkkopankkien käytön maksun yhteydessä ja maksuliikenteen hoitamisen. Heidän innovaationsa Paytrail-tilistä avaa markkinoita myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Sen avulla korttitietosi (debit tai credit) riittää tallentaa vain kerran Paytrail-tilille ja tämän jälkeen vahvistat ostoksesi verkkokaupoissa näillä Paytrail-tunnuksilla. Käytännössä ostaessasi kirjoittaisit Paytrail-tilin sähköpostin ja saisit vahvistus PIN-koodin kännykkääsi. Ehken tästä demosta selviää paremmin mistä on kyse.

Uskon vankasti sekä Easy Digital Downloads -lisäosan että Paytrailin tulevaisuuteen ja siihen, että digitaalisia tuotteista tullaan myymään näiden kahden loistavan tuotteen avulla jatkossa entistä enemmän. Eikun hetkinen, siis kolmen tuotteen. Tarvitset toki vielä sen minun rakentaman Paytrail-maksulisäosan. Se on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja julkaisupäivä on toivottavasti vuoden 2013 puolella.

Lisää lukemista

WordCamp Finland 2016

WordCamp Finland 2016

Tervetuloa WordCamp Finland 2016 -tapahtumaan! WordPress-aiheinen seminaari järjestetään 15.-16.4.2016 Helsingissä. Perjantaina 15.4. on tarjolla erilaisia…